tirsdag den 15. juli 2014

Bryce Canyon og Monument Valley

Vi sov så fantastisk i nat, den seng var virkelig god! Men vi skulle jo videre - i dag gik turen først til Bryce Canyon, her kunne man køre rundt i parken, men ikke hele vejen igennem, ruten var 18 miles lang og vi kørte hele vejen for at se den flotte natur.. 
Bryce Canyon er en af de koldeste stedet i syd Utah og vi nød endelig at vi ikke kogte over i solen! Vi var heldige at ramme en dag med godt vejr, normalt er sommer ikke så sjov i Bryce Canyon da de de fleste eftermiddage er ramt af Thunderstorm, hvilket er lyn, torden og regn - så det er meget normalt hvis et træ bliver ramt af lyn og brænder. Juli og August er så de to eneste måneder hvor der ikke falder sne ;-)
Da vi havde været hele vejen rundt gik turen videre til Monument Valley, og vi troede at vi kunne køre gennem Bryce Canyon og mod Monument, men enten kunne vi tage hele vejen tilbage som vi kom fra eller så kunne vi tage off road, men vi fik at vide at det sagtens kunne starte at regne, og så ville vi ikke rigtig komme nogen steder, så vi valgte at tage hele vejen tilbage igen.. Tobias kørte lidt og så var han blevet træt og ville gerne have en lur, så fik jeg lov til at køre. 
På turen fik vi også lige en bemærkning af politiets blinklys, da jeg overhaler en person som kører 5 miles langsommere end man må, så jeg sætter selvfølgelig farten lidt op og overhaler (det var ikke alt for meget jeg kørte over det tilladte), og der kommer så en politibil længere henne, som så sætter sirenen i gang da han kører forbi mig ;-) 
Efter lang tid kom vi endelig til Monument Valley, og vi fik kort udleveret og ruten var ikke mere end 17 miles, men det var så 17 miles på noget ala off road, vi fik ihvertfald rystet vores indre organer godt og grundigt! Udover rysteturen var det flot natur, og lidt sjovt at se :-) 

Efter monument Valley kørte vi afsted mod Grand Canyon hvor vi skal bruge dagen i morgen :-) 

Vi nåede dog ikke langt da klokken allerede var halv 9, og vi var lidt sultne og trætte - vi kørte ind på Burger King og fandt gratis wifi for at finde hotel, sværere gjort end sagt, for vi er åbenbart havnet in the middle of nowhere og der var ingen hoteller, vi søgte og søgte og endte med at søge på GPS'en og køre til nærmeste hotel for at høre om de havde et ledigt værelse, det havde de, dog til lidt mere end vores budget siger, men vi takkede ja! Vi overvejede dog at gå da hende receptionisten overhovedet ikke var interesseret i os, og tog telefonen mens vi var ved (ikke første gang vi ser det!), og vi fik heller ingen oplysninger - men nu har vi da et værelse med senge hvor vi kan sove, dejligt! :-)

I dag har der været et meget mærkeligt vejr, vi har både haft 16 grader, men også 35 grader, regn, blæst og solskin - sådan er det når man kører rundt ;-)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar