søndag den 6. juli 2014

Redwood og San Francisco

Vi vågnede op til lidt køligt vejr, og hvid himmel. Vi vågnede først klokken 7, så pakkede vi bilen, fik morgenmad og kørte videre - vi skulle igennem Redwood National Park, for at se kæmpe træer! Vi startede med at holde ind ved Trees of Mystery, som var en runde med en del store træer og udsmykninger i træerne, så kunne man tage sky trail op til toppen, men der var desværre så skyet/tåget at vi intet kunne se. 
Vi kørte videre til Tour Thru Tree, som var et træ man kunne køre igennem med bilen ;-) 
På vej mod San Francisco kørte vi på Avenue of the Giants i stedet for highway 101 (den vej der fører direkte til San Francisco), Avenue of the Giants er en 31 miles lang vej med kæmpe træer på begge sider og flere steder man kan stoppe for at se på dem - da vi kom ud af Avenue of the Giants igen, kørte vi for at finde noget at spise, vi blev hurtige enige om at vi ikke skulle have franskbrød med syltetøj eller grise/kyllinge pølse, så vi fandt en Great American Hamburger, og her fik vi burger, pommes og sodavand ;-) 
Nu gik turen mod San Francisco, og vi ville igen gerne køre ude ved kysten, selvom det gjorde turen nogle timer længere! 
Normalt skal der meget til at gøre mig køresyg, men de her meget snoede veje herover er virkelige slemme, og når man er først kommet ud på en snoet vej, så fortsætter det gerne mellem 30 - 70 miles, og de er helst i bjergene.. 

Da vi havde kørt lidt ned af vestkysten med en helt fantastisk udsigt holdt vi ind på en starbucks og fik en ice tea Blackberry Mojito, og for at finde hotel - vi fandt et hotel i Santa Clara, cirka 50 min fra San Francisco, hvor vi skal overnatte tre gange inden turen går videre igen..  
En ting vi er blevet enige om herover, er at folk virkelig er flinke når man kører - hvis man for eksempel kører på en landevej og ham foran os ikke kører så stærkt, så holder han ind til siden og lader os komme foran, en ting man burde lære i Danmark ;-)

Omkring halv 7 kørte vi til Santa Rosa for at spise, i dag blev det til sushi!

Efter en meget lang dag med en masse kørsel, ramte vi endelig San Francisco, eller vi kørte faktisk udenom for at nå hotellet ;-) 

Da vi kom til hotellet havde hun ikke fået vores reservation, så vi måtte ringe til expedia i Danmark som ikke havde åbnet, og hun ringede til expedia i USA som sagde vi skulle ringe til Danmark, og de åbnede først klokken 8, så snakkede vi lidt frem og tilbage og pludselig var vores reservation der, så nu har vi fået værelset :-)
Nu vil vi i seng, og sove lidt længe i morgen inden vi tager ind til San Francisco og ser os lidt omkring :-)

I dag er vi nået på 99 Fehrenheit, endda klokken 17.49 :-)






1 kommentar: