søndag den 27. juli 2014

Warner Brothers og Downtown Disney

Vi valgte i dag at tage til Warner Brothers studio. 

Warner Brothers er kendt for Harry Potter, Ringenes herre, Batman, Venner og mange flere film, tegnefilm og serier! 
Warner Brothers studio er ikke som Universal Studios, da det "kun" er tur rundt på studiet.. Vi havde ikke bestilt billetter, så vi tog chancen og kom faktisk allerede med en tur klokken 10.. 
Vi startede med at se en kort film om Warner Brothers og flere klip fra film..
Da vi var færdig med at se filmen kom vi ud til en vogn, vi var 11 på vores hold og så gik turen ellers rundt i studiebyen - vi kørte rundt og så rekvisitter fra forskellige film og hun fortalte om flere af stederne, om hvilke film de havde været med i.. Hvis I har set Venner (som de fleste nok har), så så vi det hus hvor Ross og Monicas forældre bor da de er unge.. Man skulle jo tro at Venner er optaget i New York, men alle scener med skuespillerne er faktisk optaget på studiet i Warner Brothers, vi var lige forbi cafeen og sidde i sofaen (den sofa der blev brugt i den sidste sæson) ;-) 

Batman havde også 75 års jubilæum i år, derfor var køretøjerne fra filmene opstillet, så vi kunne se dem..

Det sidste stop på turen var et slags museum hvor der forneden var udstillet tøj, dragter og mere fra Batman filmene og ovenpå var der udstillet tøj, bøger, dragter og mere fra Harry Potter filmene :-) 

Vi måtte tage billeder på hele turen undtagen da vi var inde i The Big Bang Theory studiet (Det er en tv-serie), de var ikke i gang med at filme i dag, men det hele var sat op.. 
De var i gang med at filme flere ting rundt omkring, f.eks. Two and a half men, Pretty Little Liars, Mike and Molly, to tv-shows og nogle nye serier :-)

Efter Warner Brothers tog vi afsted mod Disneyland, men da klokken allerede var halv 2 valgte vi at gemme Disneyland til i morgen og kørte til Downtown Disney i dag.. Vi startede med at gå på Rain Forrest Cafe for at spise, og herefter gik vi hen for at kigge på kortet! Tobias har længe snakket om den nye Hercules film som havde premiere i fredags og som var den film der var sat det hele store op til første gang vi var nede i Hollywood - heldigt for ham var der en biograf i downtown Disney som viste Hercules, så os hurtig hen og få billetter til Hercules i IMAX 3D (IMAX skulle være bedre end almindelig 3D), og så ind i den kæmpe store biograf, det var en rigtig god film! 

Efter filmen gik vi lidt rundt og kiggede inden vi kørte hjem for at vaske tøj, det skulle jo gøres inden vi rejser videre til New York på tirsdag og påbegynder vores sidste uges ferie i staterne, sørgeligt! Men skolen kalder jo igen ;-)
Desværre var den eneste vaskemaskine som hotellet har i brug, så vi tog ud for at spise og fandt en restaurant der hed iHop, det var noget okay mad ;-) 

Nu er vi på hotellet, slapper af og venter på at vaskemaskinen er ledig :-) 







 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar