torsdag den 3. juli 2014

Så er vi på vej

Vi har i nat sovet på familiens sofa, i går aftes fik de besøg af deres tidligere au pair, Taschi, hende som overtog for mig - så vi sov 10 personer i huset ;-) Vi stod op klokken 6 fordi vi regnede med at køre tidligt, men først fik vi morgenmad (french toast med bacon og sirup), så på kort for at se ruten, så vores film fra faldskærmsudspring og snakkede, vi kom først afsted klokken 10 - hvilket også var fint nok, for vi havde jo ikke travlt.. 
Eric var ved at fortælle at vi sagtens kunne campere i skoven da det er lovligt, men vi skulle sørge for at parkere bilen og gå væk så vi ikke kunne se den - pointen i dette er at hvis der skulle komme nogle røvere med pistoler, så gik det ikke ud over os, men bilen, og derfor skal den også stå ulåst, så de ikke smadrer den.. Så tænker I nok at de sikkert vil stjåle bilen, det tænkte vi også - men i USA er det en stor kriminalitet at stjåle en bil, som kan give rigtig mange års fængsel, så det vil de højest sandsynligt ikke gøre.. Vi skal også sørge for enten at lade maden være i bilen, eller lægge det 0,5 km væk fra os, for at bjørnene ikke gik rundt om teltet om natten for at ville tage vores mad.. Så man kan sige at det er lidt mere sikkert at sove i skoven i Denmark end herover ;-)
Eric gav os mange gode råd og tips til turen, omkring hvor vi især kan spare penge!

Nu gik turen sydpå (heldigt nok, da vejret ikke var det bedste i Seattle i dag), vi ville gerne køre langs kysten ned til San Francisco.. Vi har ikke planlagt noget endnu om hvornår vi skal være nogen steder, så nu må vi se hvor længe det tager at køre til San Francisco for os :-)

Nu var virkelig på egen hånd, ingen hotel der var booket i forvejen, ingen familie vi kunne tage hen til (heldigvis kan vi ringe til dem hvis det bliver helt slemt), det er bare Tobias og Maiken i de næste 26 dage, i en bil med to kufferter, en køletaske, og camping grej ;-) .. Inden vi flyver til New York! 

Omkring 13.40 kørte vi væk fra Washington stat og kørte ind i Oregon Stat, her skulle vi over en cirka 5 km lang bro (Astoria Megler Bridge). 

Herfra kørte vi mod Cannon Beach hvor familien har et sommerhus, vi tog ned til stranden for at se de populære Haystack Rock 
Der var meget vind og ikke så godt vejr nede på stranden desværre.. 
Vi besluttede os for at finde et sted omkring Brighton, cirka 16 miles fra Cannon Beach. På vejen kom vi forbi Rockwork, en virkelig flot udsigt ud over havet! 
Vi fandt på vores kort en campground (Jetty Fishery Marina & RV Park), som vi prøvede at køre hen til - her var det bare at køre ind, tage en plads, sætte teltet op og betale, hvilket kostede 27,5$ for to personer, en bil og et telt, ret billigt!! 
Eric havde fortalt os om området og han foreslog at vi tog ned og fangede krabber, og det viste sig at det var på den campground hvor vi allerede lå, så vi lejede en motorbåd, 3 krabbenet, en spand og et anker i 2 timer og sejlede så afsted - her var der dog regler for hvilke krabber vi måtte fange, de skulle have en bestemt størrelse og være hanner! Vi fangede masser af SMÅ krabber, 2 store hunner (øv!) og en kæmpe han! 
Så det blev desværre kun til en lovlig krabbe, som vi selvfølgelig fik kogt og spiste (vi købte en mere, så vi fik en hver)
 
Vi startede med at spise hjertet og herefter resten af krabben, vi blev overrasket over hvor meget kød der er i sådan en ;-) 
Det var virkelig sjovt, men også skide koldt! 
Mens manden kogte krabberne, satte vi vores telt op, som vi har lånt af familien.. 

Omkring solnedgang var der nogle flinke naboer som kom og lavede bål til os, så vi kunne få varmen og se solnedgangen samtidig :-) 

Nu er det snart sengetid, i morgen fortsætter vi ned af kysten og ind mod Craker Lake ;-)  











Ingen kommentarer:

Send en kommentar