torsdag den 24. juli 2014

Universal Studios Hollywood

I dag gik turen til Universal Studios, vi stod derfor tidligt op for at spise morgenmad, da vi havde hørt at man skulle tage afsted i god tid, pga kø.. Vi ville have kørt klokken 7, for at være der halv 9, men klokken blev halv 8 før vi kom afsted, det gjorde ikke så meget da vi allerede var der 8.15 :-) 
Vi havde hjemmefra bestilt almindelig billetter, men havde planer om at opgradere det til en front-in-line billet, som ville give os en tur forrest i køen ved hver forlystelserne og specielle pladser ved showene - men da vi kom til indgangen blev vi fanget af en mand som  gerne vil sælge os sådan at vi kunne få VIP adgang, han fik overtalt Tobias rimelig hurtigt, mens jeg synes det var mange penge, men blev til sidst overtalt af ham! Som VIP fik vi fri adgang til alle forlystelser hele dagen og specielle pladser til showene, gratis mad og drikke, en mere detaljeret studio tour, hvor vi ville komme ind og se et rigtig setup, gå på Vistoria Lane fra Desperate Housewife, og få guidet tur til forlystelser og shows..

Vi kom ind for at skulle opgradere, fik vores VIP kort om halsen og blev vist op i lobbyen hvor der var lidt mad og vand.. Vi skulle først på tur med vores guide Dawn klokken 12.15, så vi havde cirka 3 timer der skulle slås ihjel :-) 
Vi greb en vand, og fandt først frem til Simpson forlystelsen, som var en forlystelse hvor man kom i en vogn, blev løftet op også fulgte man en vild rutsjetur med familien Simpson, her bevægede vores vogn selvfølgelig bare, men pga filmen mærkede det som vi selv var på turen ;-)
Herefter tog vi ned i Lower Lot, hvor forlystelserne Jurassic park, Transformer og The Mummy var - vi lagde først vores ting i et skab, da vi havde hørt en lille fugl synge om at man blev ret våd i Jurassic Park, og ganske rigtigt, det gjorde man ;-) Man kom først igennem det flotte Jurassic Park med dinosaurerne (med en båd i vand), hvor efter der kommer ødelæggelse, så kørte man op i en bygning, som dinosaurerne også har overtaget, for til sidst at falde 80 fod, hvor man blev drivvåd.. Vi fik at vide at Steven Spielberg som har skrevet Jurassic Park har prøvet forlystelsen flere gange, men hver gang de kom til faldet på de 80 fod, stod han af og gik ned ;-)
Transformer forlystelsen var en rutsjebane, hvor det var 3D - man skulle forestille man selv var en transformer, som skulle hjælpe med at redde jorden, Tobias siger at det hele var lavet ud fra den første film.. 
The Mummy forlystelsen var også en rutsjebane hvor man først kørte lige så stille igennem og pludselig kørte man hurtigt igennem i mørke, og man ser kun få billeder og hører lyde, det gik både forlæns og baglæns.. På den sidste tur vi var på i The Mummy satte vi os fast til sidst på rutsjebaneturen! 
Efter at have prøvet det hele i Lower Lot, tog vi op i Upper Lot igen, nu for at prøve Grusomme mig forlystelsen, som mindede lidt om Simpsons, bare at det var 3D og selvfølgelig en anden historie ;-) 
Vi var også inde i horror house, her gik man rundt i mørke og blev skræmt fra vid og sans! Nu var klokken omkring 11.15, så vi valgte at gå op i lobbyen for at få lidt spise og drikke inden vi skulle med vores guide.. 
Klokken 12.15 kom vi afsted med vores guide, hun startede med at tage os med på forlystelserne (igen for os), omkring 14.45 skulle vi spise frokost, her var det buffet med alt fra sushi til pandekager og gratis drikkelse.. Klokken 15.30 skulle vi afsted mod studio tour, den varede omkring 2 timer, vi gjorde flere stop undervejs fx i studie, opbevaringsrummet, flere af gaderne hvor flere film er optaget, Vistoria Lane fra Desperate Housewifes, og mere.. Det var faktisk meget spændende! Vi fik også alt det vand vi ville have, så en film fra King Kong og flere scener i aktion :-)
Klokken var omkring 6 da turen var slut, der skiltes vi med vores guide, og gik herfra mod to shows, først et show hvor de viste effekter i film og hvordan det var lavet og herefter et vand show, med skuespillere fra Walking Dead, NCIS, CSI og flere serier, rigtig flot og sjovt show :-)
Herefter tog vi 4D biograf med Shrek, meget underholdende :-) 
Inden vi tog hjem tog vi alle forlystelserne igen, tror vi tog de fleste forlystelser 3 gange i løbet af dagen, og de fleste steder var der over en 1 times ventetid, så det var skønt st bare gå foran i køen med sit VIP skilt ;-)
Vi tog hjem omkring klokken 22, så det var en lang, men god dag :-)

Inden vi tog helt hjem kørte vi lige forbi mcD og hentede mad, nu er vi kommet hjem på hotellet og er ved at spise ;-) 

Undskyld de få billeder i dag, men det er kameraet der bliver brugt mest, indtil videre har vi taget omkring 2300 billeder ;-)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar