tirsdag den 22. juli 2014

Santa Monica, gensyn med Sidsel og solbrændt

I dag stod vi op uden nogen rigtig plan for i dag, vi startede med at få noget morgenmad og så havde min veninde Sidsel skrevet at de skulle på Santa Monica Beach i dag, så der valgte vi at tage ned.. Vi startede med at gå rundt og kigge på stranden, virkelig lækker strand!! Så gik vi op på pieren og kiggede, og fik noget mad hos Forrest Gump (igen), det var jo faktisk på Santa Monica Pier han stoppede med at løbe ;-) 

Lidt efter fandt vi Sidsel og hendes mor, vi lagde os på stranden og gik ud for at bade, der var kæmpe bølger i dag!! Herefter gik vi op og solede os, indtil Sidsel og hendes mor skulle cykle videre til Venice Beach.. Det var så skønt at se Sidsel igen, har ikke set hende i over et år, og så ser vi hinanden i Los Angeles :-) 

Jeg har siden jeg var mindre altid set Beverly Hills 90210, og selvom serien ikke er filmet i Beverly Hills, så findes de huse de bor i i serien stadigvæk, og jeg havde selvfølgelig søgt efter adresse, jeg fandt Familien Walshs hus og Dylan McKays hus.. Dem skulle vi selvfølgelig ud og se ;-) 
Vi startede med at se Familien Walshs hus og derefter Dylans hus..
Husene er noget anderledes end man ser dem i serien, men man kan godt se det er dem ;-) 

Bilen har i den tid vi har været afsted været igennem lidt af hvert og var nu ved at være godt beskidt, så vi var forbi bilvask - selvom den ikke blev helt ren af det ;-) 

Efter vasken fandt vi kiku sushi, hvor vi fik noget sushi at spise, mmh! Det er ret billigt herover :-) 

Selvom vi i dag var mest ude i vandet på stranden og kun solede os lidt, så er vi igen blev ramt af solbrændt hud! Denne gang gik det værst ud over Tobias' ryg og mine baller/ryg.. Så vi har her til aften puttet aftersun på og et vådt koldt håndklæde, vi håber det hjælper :-) 
Nogen der kan se hvor Tobias' shorts gik til? ;-)

Det var egentlig meningen at vi skulle i universal Studios i morgen, men tror vi venter til torsdag, så vi er knap så brændte og ømme.. Så nu må vi se hvad dagen bringer :-)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar