lørdag den 19. juli 2014

San Diego Safari Park

Vi var godt trætte i går vi kom hjem, og godt solbrændte - så det var på med aftersun og håbe på det hjalp.. Jeg vågnede i nat hvor min lår brændte, så hentede et vådt håndklæde til at lægge på dem! Vi var stadig forbrændte i morges vi vågnede, men var fast besluttet på at skulle i Safari Park i dag :-)
Igen i dag var der meget skyet og ingen sol.. Men vi tog en masse solcreme på, og begav os så ind i Safari Parken! 
Vi startede med at købe en safari hat med sådan et stykke stof ned i nakken til Tobias, da han ikke skulle have mere sol i nakken eller hovedet! 

Vi har igennem hele turen set rigtig mange steder man kan prøve ziplines (svævebane), og har snakket om at prøve det, men aldrig fået det gjort - i safari parken havde de en 2/3 mile lang zipline, så vi besluttede os for at prøve.. Vi startede med at få udstyret på og prøve træningsbanen, hvor vi kørte 20 miles i timen, det føltes rigtig hurtigt - men på den rigtige ville vi komme op på 50 miles i timen.. Da vi kom op, blev vi spændt på og jeg var den første der blev sendt afsted og så Tobias - det gik rimelig stærkt i starten for mig, men mistede mere og mere fart, så Tobias overhalede mig, så tror måske han kom op på 50 miles i timen ;-) 
Vi svævede ned over savannen og kunne de alle dyrene, det var en rigtig sjov tur! 

Udover zipline var der selvfølgelig alle dyrene at se, de var delt ind i områder og man kunne følge forskellige stier for at komme til dyrene - vi så en gepard fange sit mad, fodrede almindelige ænder, ænder med blå næb, flamingoer og fugle, vi så et fugleshow med mange forskellige fugle og hyggede os :-) 
Vi kom hjem til hotellet omkring halv 6, og var godt brugte efter to lange dage, så vi slappede lidt og tog ned på restauranten og spiste aftensmad - resten af aftenen slappede vi af :-) 

I morgen står den på San Diego Zoo! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar