fredag den 11. juli 2014

Death Valley

I går aftes havde vi brug for lidt afslapning, så den stod på spil og læsning inden sengetid - vi fik også bestilt hotel i Las Vegas hvor de næste tre nætter skal foregå! 

Vi sov til halv 8 i morges, og var nede for at spise morgenmad, bestående af yoghurt, jordbærvaffel, æg, bagel, banan og æblejuice. 

Nu gik turen mod Death Valley, vi havde heldigvis ramt en god dag med "kun" 43 grader, ihvertfald i følge vejrudsigten ;-) 
Vi kørte ind af helvedes port (Hells gate), ind i ovnens by (Furnace Creek) i dødens dal (Death Valley) i 118 fahrenheit!! .. Det er 48 graders varme! 

Vi kørte rundt derinde i tre timer, for at se flere forskellige ting - selvom det hele næsten lignende hinanden! Når man kom til det man skulle se, så var det kameraet om halsen, en vand i hånden og så skynde sig derop for at tage billeder og så tilbage i bilen, vi lignede nogen som havde været ude og løbe marathon, så meget svedte vi! 

I Death Valley råder de folk til at slukke for aircondition for at bilen ikke bliver over ophedet, så det var tre timer uden aircondition ;-) 
Da vi kom ud af Death Valley, var det så helt op med aircondition og to timers kørsel mod Las Vegas! 

Da vi kom til Las Vegas var det igen med masser af trafik, så den bestod af kø! Men det var selvfølgelig også fredag klokken 5, så det kunne vi vel have sagt os selv ;-)
Vi fik vores værelse med to senge, gik i bad og tog ud for at spise nede på the strip, det var ikke det nemmeste at finde, så det blev til pizzaslides, efter maden tog vi på Casino og prøvede at spille lidt, man skal vist være 18 for at være der og vi blev spurgt om ID hvert eneste sted ;-)
Vi tabte lidt penge i dag, men sådan er det jo! 

Nu er vi tilbage på hotellet, i morgen står den på vasketøj og så må vi se hvad Las Vegas kan tilbyde os ;-)








Ingen kommentarer:

Send en kommentar