mandag den 14. juli 2014

Hoover Dam, Lake Mead og Valley of Fire

Vi var nede og spise tidligt morgenmad i dag og overraskende nok var der meget mad (de sidste par dage har der næsten ingenting været!). 
Vi fik pakket kufferterne, og så var det afsted - eller det tog lige lidt tid da en af vores sodavand var sprunget i køletasken, så vi skulle lige gøre rent i den inden vi tog afsted! Men så var det ellers afsted mod Walmart for at købe mad, og ENDELIG fandt vi noget frugt, det har jeg virkelig manglet!! 

Så var det afsted mod Hoover Dam, som er en dæmning, som ligger lige mellem staten Nevada og staten Arizona, og ligger ved søen Lake Mead, som er kendt for at miste sit vand, så man sagtens kan se hvor det har gået til engang.. Herefter kom vi igennem Lake Mead National Recreation Area for at komme ind i Valley of Fire. 
Vi fik gået rundt omring og så på de sjove røde sten, vi mødte også to personer som Tobias spillede roulette mod i går aftes ;-) 
Efter Valley of fire gik turen mod Zion national park - på vejen var Tobias så træt at han måtte overgive sig og så blev det min første gang til at køre (havde prøvet at undgå det!), men jeg fik kørt hele vejen og GPS sagde vi ville være der to timer efter, indtil jeg fandt ud af at der kun er 8 timers forskel fra Zion og Danmark, så det var kun en time ;-) 
Vi kørte ind gennem Zion, det er ikke meget man kan køre selv om sommeren, for der skal man benytte sig af shufflebusserne.. Nu var klokken også ved at være halv 8 på deres ure og halv 7 på vores, så det var tid til mad, vi fandt en restaurant og fik pasta med rejer - heldigt for os hørte restauranten til et Best Western hotel, hvor vi tog chance  og spurgte om vi kunne være heldige med et ledigt værelse, og det var vi! 
Så nu ligger vi på værelset og vil snart o seng :-) 
I morgen går turen vist til Bryce Canyon og Monument Valley :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar