onsdag den 9. juli 2014

Santa Cruz

Så blev det tid til at sige farvel til San Francisco, vi havde egentlig først planlagt at vi skulle tidligt op i dag og tage direkte til Yosemite, men da vi har brugt to hele dage i San Francisco har vi ikke set Santa Cruz endnu, så der tager vi ned i dag og begynder så at køre mod Yosemite senere og tager dagen der i morgen. 
Vi havde på internettet fundet et sted der hed Mystery Spot som er et sted der får ting til at rulle opad - men da vi kom derhen var der næsten 2 timers ventetid, så vi valgte at tage ned i Santa Cruz i stedet for, her fandt vi Santa Cruz Beach som er en strand og et Tivoli samme sted. Vi gik ind for at få lidt frokost, for derefter at gå lidt på stranden og så op i tivoliet - vi prøvede et spil hver i Tivoli, Tobias spillede et hvor han skulle skyde så hurtigt han kunne med en bold (han skød 57 miles per Hour og han vandt en bamse) og jeg skulle skyde med kyllinger ;-)

Her var dejligt varmt selvom der var en del skyer, men vi erfarerede i går at man sagtens kan blive solbrændt selvom der er mange skyer, især Tobias ;-)

Efter Santa Cruz Beach tog vi afsted mod Yosemite, en køretur på næsten 4 timer, vi nåede helt ind til parken og skulle nu finde et sted at sove - vi fandt en campground, og kørte ned for at høre om der var flere pladser, der var heldigvis en enkelt tilbage, som vi fik! Vi satte teltet op og kørte videre til nærmeste by for at spise.. Det er her vi sidder nu, vi skal have pizza til aftensmad ;-)

Vi har i dag slået varmerekord, nu har vi været på 104 fahrenheit ;-) 

I morgen går turen ind gennem Yosemite National Park og derefter går turen mod Death Valley ;-) 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar