mandag den 28. juli 2014

Disneyland

Nu hvor vi ikke fik vasket tøj i går, måtte vi op i dag og vaske tøj ;-) 
Da vi var færdig med det, var det afsted mod Disneyland, og hold da op hvor var der mange mennesker! Vi fik billetter så vi både kunne komme ind i Disneyland og Disney Adventure, og vi startede med at gå ind i Disney Adventure.. Man kan med de billetter vi købte få fastpass til en forlystelse af gangen, altså man går hen til forlystelsen, får billetter til hurtig køen og kommer når det er tid.. Vi fik fastpass til en forlystelse og prøvede imens vi ventede en forlystelse som mindede om river rafting blandet sammen med træstammerne, vi var gennemblødt da vi var færdig ;-) 
Herefter prøvede vi den vi havde fast pass til, det var en slags film hvor man forestillede sig at man fløj..
Der er mange forlystelser i Disneyland, vi prøvede en del - inde i Disney Adventure var der forskellige temaer (havde Disneyland også), i Adventure var der biler land, hvor byen fra filmen biler var bygget op, virkelig sejt! Der prøvede vi også en forlystelse hvor man sad i biler og først kørte rundt og så ting fra filmen, og til sidst kørte om kap mod en anden bil ;-)
I Disneyland gik vi rundt og så tingene, det velkendte slot og flere af forlystelserne, der var flere steder hvor der var over en times kø og hurtig kø tiderne fik hurtigt ben at gå på og der var først tider 3 timer senere.. Vi gik lidt frem og tilbage mellem de to parker og prøvede få forlystelser! 
Vi så selvfølgelig også paraden i Disneyland, vi stod godt, men desværre midt i solen, puha 30 min lige i solen uden vind. 
Man burde nok have 2 dage til det hele, men vi prøvede at få det bedst ud af :-) 
Tobias gik desværre hen og fik det dårligt, men han holdt dog ud til sidst, så vi fik også set fyrværkeri ;-) 
Det har været en god dag, Disneyland er virkelig populær og fantastisk! 

I morgen skal vi tjekke ud af hotellet, vi har snakket om at tage i Discovery Science center og på Venice Beach inden vi skal aflevere bil og med flyveren i morgen aften :-) 
Det betyder også at morgendagens blogindlæg nok først kommer onsdag, da vi skal flyve om natten mod New York, som er aller sidste stop inden vi rammer Danmark igen :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar