fredag den 18. juli 2014

SeaWorld

I dag gik turen til SeaWorld, det havde åbent fra 9 - 22, vi kom ind omkring klokken 10.. 
Vi startede med at se delfin show, hvor vi satte os på anden række, hvad vi ikke havde set var at vi havde sat os i soak zone, altså der var ret stor chance for at blive våd under showet - delfin showet var virkelig flot og vi var så heldige at vi ikke fik en dråbe vand, det kan man ikke sige om nogle af de andre som gik derfra, drivvåde ;-) 
Herfra gik vi videre til spækhugger show, endnu et virkelig flot show, og igen sad vi i soak zone og her må man sige at vi blev noget kun våde ;-) 
Solen har været god i dag på trods af at det startede med kun skyer, så vi har nu påtaget os lidt rød farve! Der er så mange ting man kan se og prøve i SeaWorld, vi har også fodret søløver og rokker med små fisk, vi har rørt søstjerner, delfiner og rokker, stået få meter fra flamingoer der gik frit og prøvet to forlystelser, en der minder om træstammerne bare meget federe, det er både en vandrusjebane og bare rusjebane, vi blev drivvåde!, og en anden som var meget lang og vild rusjebane.. SeaWorld er helt klart besøget værd!! 


Vi havde tidligere på dagen bestilt så vi kunne spise ved siden af spækhuggererne, det må man kalde aftensmad med god udsigt og hold da fast for noget lækkert mad!! ;-)

Vi så også aftens show med spækhuggere og afslutningsfyrværkeri! 

Vi kom hjem til hotellet omkring klokken halv 11, men det var en helt fantastisk dag, og et besøg værd hvis man er i San Diego! .. Udover den røde farve vi har påtaget os ;-) 

I morgen går turen i Safari Park :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar